Tractors

ecola wellness retreat

Vi tar hand om ditt välbefinnande med yoga, meditation, ljudbad och vegetarisk välsmakande kost. Vår filosofi är välbefinnande till kropp och själ, där vad du äter påverkar hur du mår i lika hög grad som dina tankar och miljön du lever i.

ecola wellness retreat

Vi erbjuder upplevelser i närmiljö i vårt natursköna Österbotten med världens näst renaste luft och ren natur.
 
En minisemester utan att åka utomlands.
 
Du kan skämma bort dig själv hos oss över en långhelg; fredag-söndag, eller lördag-söndag eller en heldag (lördag).

tre dagars retreat över en Långhelg

Fredag eftermiddag hälsas du välkommen till Villa Ecola och din inre resa börjar med mediyoga tillsammans med Eva. Efter yogan bjuds du in till en härlig och kryddig vegetarisk middag. För den som vill är bastun varm från klockan 20:00 fram till 22:00. Det finns även möjlighet att simma i sjön alldeles vid bastun. Efteråt är det skönt att krypa i säng och få en god nattsömn inför de kommande dagarna.

Lördag morgon väcks du till klangskålens harmoniska vibration innan du får en kopp varm morgonte eller kaffe. I lugn och ro och i tystnad, avnjuter vi vår varma dryck innan det är dags för skön avslappnande yinyoga tillsammans med Malin. Därefter bjuds det på en närande och välsmakande frukost som intas även den i tystnad och stillhet. Du kan vila i stunden tills följande pass börjar, som är en meditations-/reflektionsstund tillsammans med Eva.

Förmiddagens tystnad bryts, för den som vill, och vi avnjuter en smakrik vegetarisk lunch som efterföljs av egen tid. Kanske du vill utforska området under en skön promenad i vår härliga natur med naturstigar alldeles inpå knutarna, eller ta en simtur?

Eller bara smälta maten i lugn och ro över en bok. Framåt eftermiddagen bjuds det på ett pass pilates tillsammans med Immo, som hjälper dig att stärka upp de inre musklerna.

Middagen serveras klockan 19:00 och du får igen avnjuta en ljuvlig vegetarisk middag illverkad av vår kock Rosanna eller Annette. Bastun är även ikväll varm mellan kl. 20:00-22:00 och du kan i lugn och ro njuta av den friska luften och den vackra naturen ute på bastuterassen och ta dig ett dopp i sjön om kroppen så vill. Efteråt är det skönt att glida ner i sängen och sova gott.

På söndag morgon blir du väckt till ljudet av klangskålarna och det bjuds på varm ryck innan yinyogan börjar tillsammans med Malin. Frukostens mångfald avnjutes bäst under tystnad och du får gott om tid att smälta maten och kanske ta en skön promenad eller njuta av utsikten och bara koppla av. Du kommer att få uppleva ett underbart ljudbad tillsammans med ljudbadsterapeuten Stefan efter att den goda lunchen serverats och det är dags att tänka på hemfärd. Retreatet avslutas på eftermiddagen klockan 15:00 och vi hoppas att du haft en skön minisemester.

två dagars retreat, lördag till söndag

Lördag förmiddag klockan tio hälsas du välkommen till Villa Ecola med en kopp varmt te och din inre resa börjar med yinyoga tillsammans med Malin. Efter yogan bjuds du in till en mångsidig vegetarisk lunch som efterföljs av pilates. Före middagen hålls en avslappnande meditation/reflektion tillsammans med Eva och för den som vill är bastun varm från klockan 20:00 fram till 22:00. Det finns även möjlighet att simma i sjön alldeles vid bastun. Efteråt är det skönt att krypa i säng.

På söndag morgon blir du väckt till ljudet av klangskålarna och det bjuds på varm dryck som avnjutes under tystnad innan yinyogan börjar tillsammans med Malin.

Frukostens mångfald avnjutes bäst även den under tystnad och du får gott om tid att smälta maten och kanske ta en skön promenad eller njuta av utsikten och bara koppla av. Du kommer att få uppleva ett underbart ljudbad tillsammans med ljudbadsterapeuten Stefan efter att den goda lunchen serverats och det är dags att tänka på hemfärd. Retreatet avslutas på

eftermiddagen klockan 15:00 och vi hoppas att du haft en skön minisemester.

Ett heldagsretreat

Dagen börjar klockan tio på förmiddagen och du hälsas välkommen med en kopp varmt te innan yinyogan med Malin.

Efter yogan bjuds du in till en mångsidig och smakrik vegetarisk/vegansk lunch, som gärna intas i tystnad. Efter att ha smält maten hålls ett pilatespass tillsammans med Immo. Innan meditation /ljudbadet får den som vill en kopp kaffe eller te.

Middagen serveras klockan 17:00 och dagretreatet avslutas en timme senare och vi hoppas att du haft en skön dag och fyllt

på med ny energi.

Ei tulevia tapahtumia juuri nyt